★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆ Speciální SLEVA na všechny kravaty!

OBLEČ OBLEK aneb doplňky dělají pravého gentlemana

Koupil jsi si krásný oblek, sladil ho s košilí, botami a páskem a stejně pořád něco chybí? Pokud tě baví vyčnívat z davu a přitahovat na sebe obdivné pohledy, je čas na doplňky.

Správně zvolené doplňky dokážou v mžiku z obyčejného obleku vykouzlit outfit, který bude přitahovat pohledy všech kolemjdoucích.

Jak ale doplňky vybrat? A jak je správně sladit? Na první pohled to možná vypadá složitě, ale stačí dodržet pár jednoduchých pravidel při výběru a pak už jen připnout a vyrazit.

 

Doplněk první: Kravata nebo motýlek

Kravaty patří k tradičním pánským doplňkům už od 17. století. Prošly si dlouhým vývojem a dnes je jich v nabídce nepřeberné množství. Není tedy třeba se držet při zemi a pokud to příležitost dovolí, zvolte trendovou kravatu s květinovým vzorem či puntíky.

Pokud je pro tebe kravata příliš nudná, připni si motýlek. Nemusíš se zdržovat s vázáním, ani se bát, že ti spadne do polévky. Jenom ho nasadíš a vyrazíš. Ale pozor! Připrav se na to, že díky motýlku budeš středem pozornosti.

 

 

Doplněk druhý: Kapesníček do saka

Většina mužů si myslí, že nejlepším řešením je koupit si sadu kravaty a kapesníčku v jedné barvě. Pokud se chceš opravdu držet při zdi, udělej to. Ale my ti doporučujeme se s kapesníčkem pořádně odvázat. Čím míň ladí, tím víc je to on.

 

Doplněk třetí: Ozdoba do klopy

Na začátku všeho byl princ Albert. V roce 1840 si totiž do saka udělal dírku a strčil do ní růži, kterou mu darovala jeho nastávající, královna Viktorie. Ty si na rozdíl od něj nemusíš ničit sako a ozdobu si můžeš dát do už předem připravené dírky, se kterou se většina sak vyrábí. Správně vybraná ozdoba do klopy dovede outfit k dokonalosti.

Máš chuť hned teď vystoupit z davu a koupit si nějaký krásný doplněk? Náš inspirativní E-shop oblecoblek.cz je to pravé místo pro odvážné muže. U nás najdeš nepřeberné množství kvalitních doplňků a v případě potřeby ti rádi poradíme s výběrem.